Online Backup van KikForce?

KikForce maakt voor de online backupoplossing gebruik van topkwaliteit software welke o.a. ook wordt gebruikt door KPN, Unet en Bbeyond.

Online backup

Geschikt voor:
Microsoft Windows (XP/Vista/7/8/Server)
Exchange
SQL
Mac OSX
Linux.
Servers en werkstations,
 

Functies & voordelen
Online backup van KikForce is een full service online backup outsource formule. Voor veel bedrijven levert het uitbesteden van de backuptaken grote voordelen op. Overweeg onderstaande functies en voordelen in uw situatie en besluit of Online backup van KikForce inderdaad aan uw behoeften voldoet.

Functies Voordelen
Outsourced backupoplossing Geen investering in apparatuur en software
Volledige managed service Niet nodig om zelf technische kennis op te bouwen en te onderhouden
Uw gegevens opgeslagen in een beveiligd data center Maximale beschikbaarheid en veiligheid gegarandeerd
Geavanceerde software voor volledige automatisering van het backup proces Consistente regelmatige backups zonder menselijke tussenkomst
Sterke 128-bits AES encryptie Garandeert de vertrouwelijkheid van uw bedrijfsgegevens
Ondersteuning voor 'hot backup' van kritische systemen zoals MS Exchange en SQL Server Ononderbroken beschikbaarheid van systemen, zelfs gedurende backup windows
Geavanceerde data reductie technologie voor volledige disk-gebaseerde backup-opslag Uw bedrijfsgegevens zijn altijd online beschikbaar, voor snelle toegang en herstel

 

Hoe het werkt
Online backup van KikForce is gebaseerd op een client-server software oplossing. De backup server functionaliteit is er als een shared of een dedicated managed service. Om toegang te kunnen krijgen tot de backup server moet client software geïnstalleerd worden op de systemen die moeten worden meegenomen in de backup. Hoewel deze software eenvoudig te installeren is, adviseren wij onze klanten in het algemeen om gebruik te maken van een gekwalificeerde technicus om dit te doen. KikForce heeft de expertise om niet alleen de software te installeren en te configureren, maar ook om u te assisteren in het geval van een incident, waarbij gegevens dienen te worden hersteld en systemen opnieuw opgebouwd.

Bewaarbeleid, Beveiliging en Betrouwbaarheid
Uw bedrijfsgegevens worden standaard 30 dagen bewaard en beveiligd met verschillende beveiligingslagen.

De systemen bevinden zich in een beveiligd data-centrum met de hoogst mogelijk kwaliteitsstandaards. De gebruikte apparatuur is dubbel (redundant) uitgevoerd waarbij gebruik wordt gemaakt van RAID-5 opslagsystemen en een constante verbinding met een schaduwsysteem in een 2e data-centrum (max. vertraging 24 uur).
Backup selectie
Het is uiteraard van het grootste belang dat uw backup selectie alle bestanden en mappen bevat die uw nodig heeft, want gegevens die niet zijn geslecteerd worden niet gebackupped en kunnen later dus ook niet worden hersteld. Wij adviseren u gebruik te maken van de diensten van gekwalificeerde KikForce support technici om de juiste selecties te maken en om in geval van twijfel de leverancier(s) van uw applicatiesoftware te raadplegen.

Rapportage
Na installatie en configuratie van de software zullen regelmatig backups worden gemaakt, overeenkomstig het ingestelde backupschema. Er wordt dagelijks gerapporteerd wat de status van de backup service is., of de laatste backupsessie wel of niet succesvol was, hoeveel backups er daadwerkelijk gedurende de laatste 30 dagen zijn gemaakt, hoeveel foutmeldingen, etc. Deze informatie wordt samengevat in een eenvoudig af te lezen overzicht, dat u per e-mail wordt toegezonden en koppelingen bevat naar meer gedetailleerde informatie.

Service
KikForce biedt met haar online backup super service. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een optionele Emergency Restore op USBdisk die per spoed koerier naar u wordt gebracht (€7,50 per GB + € 375,00 eenmalig).
Prijzen
Het maakt niet uit hoeveel computers u backupt, het gaat bij de berekingen om de hoeveelheid data.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte